bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp MX B20GT1 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Sharp MX-B20GT1 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je de meest populaire aanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel Sharp MX-B20GT1 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Sharp. Heel wat printshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Sneltoner.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€34,00
Huismerk vanafprijs€17,00
LeverancierSharp
TypeSharp MX-B20GT1 toner zwart
ProductnummerMXB20GT1
Officiële kleurzwart
Printomvang8.000 prints
EAN4974019683850

Goedkoopste Sharp MX-B20GT1 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de MXB20GT1 toner is 8.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt & Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Sharp toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Dikwijls bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals inktcartridge store en inktknaller.nl.
 • Originele MXB20GT1 inkt toners zijn te bestellen v.a. €34,00.
 • Sharp imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan eco-modus) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende inktwebshops waar je snel en simpel MXB20GT1 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Sharp MX-B20GT1 toner zwart vergelijken
Sharp toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €37,40. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €34,00. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €17,00. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Sharp MX-B20GT1 toner zwart originele inkt€34,00
Sharp MX-B20GT1 toner zwart multipack (merk toners)€68,00
Sharp MX-B20GT1 toner zwart huismerk inkt * €17,00
Sharp MX-B20GT1 toner zwart huismerk duopack * €34,00
Prijsoverzicht van de MXB20GT1 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Sharp aanvragen?

Gemakkelijk Sharp MX-B20GT1 inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en bieden bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
sharp-mx-b20gt1-zwart-black-toner

Originele zwarte MXB20GT1 inkt van Sharp kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Sharp MX-B20GT1 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Sharp en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Sharp zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €34,00).

Sharp MX-B20GT1 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het MXB20GT1 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Sharp MX B20GT1 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Sharp verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder zie je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende toner-problemen bij de Sharp MX-B20GT1 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Sharp MX-B20GT1 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Sharp MX-B20GT1 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €28,10 excl. btw (dat betekent €34,00 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €68,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer MXB20GT1 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €17,00) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het lipje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Sharp MX-B20GT1 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk MXB20GT1 alternatief selecteren is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is voordeliger en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Sharp MX-B20GT1 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Sharp inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar zetten. Als check test je of de vernieuwde Sharp inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie