bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp MX C38GTB zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Sharp MX-C38GTB inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je goede winkels voor extra voordelige toners. Artikel Sharp MX-C38GTB toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Populair zijn de echte merkartikelen van Sharp. Diverse leveranciers zoals Totaalinkt.shop of Go4inkt verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€25,50
Huismerk tarief€12,75
FabrikantSharp
SoortSharp MX-C38GTB toner zwart
ArtikelnummerMXC38GTB
Kleurzwart
Effectiviteit10.000 prints
EAN4974019596518

Goedkoopste Sharp MX-C38GTB inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de MXC38GTB toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkt.nl & Inktdiscount.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Sharp toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkooppunten zoals Inktweb.nl en Printabout.nl.
 • Originele MXC38GTB inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €25,50.
 • Sharp imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a eco-stand) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de meest bekende inktshops waar je voordelig en snel MXC38GTB toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Sharp MX-C38GTB toner zwart vergelijken
Sharp toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €28,05. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €25,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €12,75. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Sharp MX-C38GTB toner zwart originele inkt€25,50
Sharp MX-C38GTB toner zwart multipack (merk toners)€51,00
Sharp MX-C38GTB toner zwart huismerk inkt * €12,75
Sharp MX-C38GTB toner zwart huismerk duopack * €25,50
Tabel met de geschatte prijzen van de MXC38GTB tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Sharp bestellen?

Gemakkelijk Sharp MX-C38GTB inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Onze tip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
sharp-mx-c38gtb-zwart-black-toner

Originele zwarte MXC38GTB inkt van Sharp bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Sharp MX-C38GTB toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Sharp en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Sharp leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €25,50).

Sharp MX-C38GTB toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het MXC38GTB huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Sharp MX C38GTB huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Sharp geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, onttrek de toner en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende printproblemen m.b.t. Sharp MX-C38GTB inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Sharp MX-C38GTB toner zwart toner?
De prijs van een Sharp MX-C38GTB met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €21,07 excl. de btw (€25,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €51,00. Met een huismerk toner met de code MXC38GTB dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €12,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het stukje tape hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en onderzoek de printkop.

Is een Sharp MX-C38GTB toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk MXC38GTB alternatief selecteren is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De prijs is interessanter en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Sharp MX-C38GTB toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Sharp inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel in elkaar klikken. Aansluitend achterhaal je of de budget Sharp inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie