bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Tally 043220 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Tally 043220 inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met goede inktshops voor extra voordelige toners. Het artikel Tally 043220 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan merkproducten van Tally. Meerdere webshops als bijv. Inktbaas.nl of Inkt.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€292,50
Huismerk prijzen€146,25
LeverancierTally
ProductTally 043220 toner cyaan
Productnummer43220
Kleurcodecyaan
Capaciteit8.500 prints
EAN-nummer4010477432200

Goedkoopste Tally 043220 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 43220 toner is 8.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Handyman.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Tally toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij shops zoals Sneltoner.nl en Office Centre.
  • Originele 43220 inkt toners koop je vanaf €292,50.
  • Tally imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Times New Roman.
  • Via onze vergelijker vind je de meest bekende shops waar je goedkope 43220 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Tally 043220 toner cyaan vergelijken
Tally toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €321,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €292,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €146,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Tally 043220 toner cyaan originele inkt€292,50
Tally 043220 toner cyaan multipack (merk toners)€585,00
Tally 043220 toner cyaan huismerk inkt * €146,25
Tally 043220 toner cyaan huismerk duopack * €292,50
Overzicht met prijzen van de 43220 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Tally kopen?

Vandaag nog Tally 043220 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij winkeliers. Onze tip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Ebay, Blokker, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
tally-043220-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 43220 inkt van Tally kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Tally 043220 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Tally en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van Tally zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
  • Een minpunt van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €292,50).

Tally 043220 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 43220 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

  • Tally 043220 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Tally vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Tally 043220 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Tally 043220 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Tally 043220 met kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €241,74 excl. de btw (dat betekent €292,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt kost het ongeveer €585,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 43220 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €146,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het lipje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Tally 043220 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 43220 alternatief proberen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is gunstiger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je normaliter zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Tally 043220 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden bestel je een complete navulset met inkt voor het Tally inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je alles terugzetten in originele staat. Tenslotte test je of de gekloonde Tally inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie