bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 1800E 6AJ00000085 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-1800E inkt toner? Op deze website tref je de meest populaire winkels voor spotgoedkope toners. Het product Toshiba T-1800E toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Toshiba. Heel wat winkels als Vikingdirect.nl of printershop leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€17,50
Huismerk tarieven€8,75
FabrikantToshiba
ModelToshiba T-1800E toner zwart
Serienummer6AJ00000085
Kleurzwart
Printvermogenonbekend
EAN4053768163469

Goedkoopste Toshiba T-1800E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000085 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Bol.com en Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via verkooppunten zoals Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6AJ00000085 inkt toners haal je in huis vanaf €17,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site vind je de directe links naar populaire inktshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6AJ00000085 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-1800E toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €19,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €17,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €8,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-1800E toner zwart originele inkt€17,50
Toshiba T-1800E toner zwart multipack (merk toners)€35,00
Toshiba T-1800E toner zwart huismerk inkt * €8,75
Toshiba T-1800E toner zwart huismerk duopack * €17,50
Overzicht met prijzen van de 6AJ00000085 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba inkopen?

Snel Toshiba T-1800E inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Belangrijk: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
toshiba-t-1800e-6aj00000085-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AJ00000085 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-1800E toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Toshiba en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €17,50).

Toshiba T-1800E toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 6AJ00000085 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Toshiba T 1800E huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Toshiba geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht vind je alledaagse printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende problemen bij de Toshiba T-1800E inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Toshiba T-1800E toner zwart toner?
De prijs van een Toshiba T-1800E met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €14,46 excl. de btw (dus €17,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking koopt moet je denken aan €35,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 6AJ00000085 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €8,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het plasticje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Toshiba T-1800E toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 6AJ00000085 alternatief proberen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Toshiba T-1800E toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je het product in elkaar klikken. Achteraf test je of de budget Toshiba inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie