bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC26SM6K 6B000000555 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Toshiba T-FC26SM6K inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende printwinkels voor verrassend goedkope toners. Het product Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Toshiba. Meer en meer printshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of coolblue.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€131,50
Huismerk prijs€65,75
MerkToshiba
SoortToshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit
Artikelnummer6B000000555
Kleur beschrijvingmagenta
Printomvangonbekend
EAN-code4519232156226

Goedkoopste Toshiba T-FC26SM6K inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000555 toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Officesavers & Staples zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Dikwijls voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij bedrijven als Inktweb.nl of Office Centre.
 • Originele 6B000000555 inkt toners koop je online vanaf €131,50.
 • Toshiba imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende verkooppunten waar je probleemloos en snel 6B000000555 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke rode tonercartridge kost in de winkel al snel €144,65. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €131,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €65,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit originele inkt€131,50
Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€263,00
Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €65,75
Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €131,50
Tabel met prijzen voor de 6B000000555 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Meteen Toshiba T-FC26SM6K inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Coolblue, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
toshiba-t-fc26sm6k-6b000000555-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6B000000555 inkt van Toshiba bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €131,50).

Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 6B000000555 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC26SM6K huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Toshiba vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je veel voorkomende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je de beschermingstape weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de printopdracht af, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende toner-problemen bij de Toshiba T-FC26SM6K inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Toshiba T-FC26SM6K met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €108,68 excl. de btw (wat neerkomt op €131,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €263,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 6B000000555 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €65,75) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Toshiba T-FC26SM6K toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 6B000000555 alternatief kopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan originele inkt. De kostprijs is lager en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Toshiba T-FC26SM6K toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de budget Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie