bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC556E K 6AK00000354 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-FC556E-K inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire shops voor betaalbare toners. Deze Toshiba T-FC556E-K toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Toshiba. Veel verkooppunten als o.a. Paradigit of Officesavers leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€187,50
Huismerk prijzen€93,75
MerkToshiba
ArtikelToshiba T-FC556E-K toner zwart
Serienummer6AK00000354
Kleurcodezwart
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4519232172561

Goedkoopste Toshiba T-FC556E-K inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000354 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Officesavers & Office Centre zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij aanbieders als inktcartridge store of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 6AK00000354 inkt toners kosten je ongeveer €187,50.
 • Toshiba imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alslage- of gemiddelde kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede shops waar je snel en simpel 6AK00000354 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Toshiba T-FC556E-K toner zwart vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €206,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €187,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €93,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC556E-K toner zwart originele inkt€187,50
Toshiba T-FC556E-K toner zwart multipack (merk toners)€375,00
Toshiba T-FC556E-K toner zwart huismerk inkt * €93,75
Toshiba T-FC556E-K toner zwart huismerk duopack * €187,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6AK00000354 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Meteen Toshiba T-FC556E-K inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Blokker, Bol.com, Ebay, Coolblue, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
toshiba-t-fc556e-k-6ak00000354-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AK00000354 inkt van Toshiba kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-FC556E-K toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Toshiba en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €187,50).

Toshiba T-FC556E-K toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 6AK00000354 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T FC556E K huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Toshiba vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder tref je bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Check of je het plasticje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene toner-problemen m.b.t. Toshiba T-FC556E-K inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de Toshiba T-FC556E-K toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-FC556E-K met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €154,96 excl. de btw (dat maakt €187,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €375,00. Met een huismerk toner met het serienummer 6AK00000354 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €93,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-FC556E-K toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 6AK00000354 alternatief inkopen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-FC556E-K toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het product opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de nagevulde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie