bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 3012 1T02T60UT0 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Utax PK-3012 (1T02T60UT0) inkt toner? Op deze pagina bieden wij erkende shops voor verrassend goedkope toners. Artikel Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Utax. Een groeiend aantal leveranciers als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en coolblue.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€132,50
Huismerk tarieven€66,25
LeverancierUtax
TypeUtax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart
Artikelnummer1T02T60UT0
Kleurzwart
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4250911712011

Goedkoopste Utax PK-3012 (1T02T60UT0) inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 1T02T60UT0 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Utax toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via aanbieders als Sneltoner.nl of Office Centre.
 • Originele 1T02T60UT0 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €132,50.
 • Utax imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Courier of Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je goede shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1T02T60UT0 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart vergelijken
Utax toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €145,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €132,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €66,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart originele inkt€132,50
Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart multipack (merk toners)€265,00
Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart huismerk inkt * €66,25
Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart huismerk duopack * €132,50
Geschatte prijzen van de 1T02T60UT0 tonercartridge (black) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Utax aanschaffen?

Gemakkelijk Utax PK-3012 (1T02T60UT0) inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
utax-pk-3012-1t02t60ut0-zwart-black-toner

Originele zwarte 1T02T60UT0 inkt van Utax kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Utax en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt irritante foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Utax voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €132,50).

Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 1T02T60UT0 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Utax PK 3012 1T02T60UT0 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Utax verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende inktproblemen bij de Utax PK-3012 (1T02T60UT0) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Utax PK-3012 (1T02T60UT0) met kleur zwart (black) toner is ongeveer €109,50 excl. de btw (dat betekent €132,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je ongeveer €265,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 1T02T60UT0 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €66,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 1T02T60UT0 alternatief selecteren is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De kostprijs is goedkoper en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit kan je normaliter zelf oplossen.

Tegen lage kosten de Utax PK-3012 (1T02T60UT0) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je een speciale set navulinkt voor het Utax inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kan je het product in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de budget Utax inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie