bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 5011C 1T02NRCUT0 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) inkt toner? Op deze website bieden wij toonaangevende printshops voor voordelige toners. Het patroon Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Utax. Flink wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Handyman.nl en Inktwereld.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€100,50
Huismerk prijzen€50,25
FabrikantUtax
SoortUtax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan
Artikelnummer1T02NRCUT0
Officiële kleurcyaan
Printomvangonbekend
EAN4053768186963

Goedkoopste Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 1T02NRCUT0 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink & Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Utax toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij aanbieders als Inktweb.nl of Paradigit.
 • Originele 1T02NRCUT0 inkt toners koop je vanaf €100,50.
 • Utax imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alslage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar bekende webshops waar je moeiteloos 1T02NRCUT0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan vergelijken
Utax toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €110,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €100,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €50,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan originele inkt€100,50
Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan multipack (merk toners)€201,00
Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan huismerk inkt * €50,25
Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan huismerk duopack * €100,50
Prijsoverzicht van de 1T02NRCUT0 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Utax aanschaffen?

Vandaag nog Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verkopen doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Ebay, Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
utax-pk-5011c-1t02nrcut0-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 1T02NRCUT0 inkt van Utax bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Utax en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Utax zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €100,50).

Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 1T02NRCUT0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Utax PK 5011C 1T02NRCUT0 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Utax verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel tref je gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het kapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare afdrukproblemen aangaande Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €83,06 excl. btw (dat betekent €100,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert moet je denken aan €201,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 1T02NRCUT0 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €50,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plasticje hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 1T02NRCUT0 alternatief inkopen is vaak een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Utax PK-5011C (1T02NRCUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Utax inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product terugzetten in originele staat. Nadien check je of de gekloonde Utax inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie