bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 5012M 1T02NSBUT0 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de populairste winkels voor extra goedkope toners. Het patroon Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Utax. Steeds meer printwinkels zoals Paradigit en Sneltoner.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€169,50
Huismerk tarief€84,75
MerkUtax
SoortUtax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta
Artikelnummer1T02NSBUT0
Kleurenmagenta
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4053768187014

Goedkoopste Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) inkt kopen april 2023

De capaciteit van de 1T02NSBUT0 toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Officesavers en Handyman.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Utax toners. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders als Go4inkt & Totaalinkt.shop .
 • Originele 1T02NSBUT0 inkt toners zijn te bestellen v.a. €169,50.
 • Utax imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-stand) & probeer lettertypes zoals Courier of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je betrouwbare printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 1T02NSBUT0 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta vergelijken
Utax toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €186,45. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €169,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €84,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta originele inkt€169,50
Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta multipack (merk toners)€339,00
Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta huismerk inkt * €84,75
Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta huismerk duopack * €169,50
Prijstabel voor de 1T02NSBUT0 tonercartridge (roze / rood) in april 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax aanvragen?

Gemakkelijk Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en hanteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Ebay, Bol.com, Amazon, Fonq, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
utax-pk-5012m-1t02nsbut0-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 1T02NSBUT0 inkt van Utax bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta originele rode toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Utax en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Utax bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €169,50).

Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1T02NSBUT0 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Utax PK 5012M 1T02NSBUT0 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Utax verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel vind je alledaagse problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende inktproblemen bij de Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta toner?
De adviesprijs van de Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €140,08 excl. de btw (dat is €169,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €339,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 1T02NSBUT0 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €84,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 1T02NSBUT0 alternatief inkopen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Utax PK-5012M (1T02NSBUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Utax inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het product in elkaar klikken. Achteraf test je of de budget Utax inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie