bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01011 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R01011 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met goede printwinkels voor extra voordelige toners. De Xerox 006R01011 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Xerox. Heel wat inktaanbieders als Inkt-bestellen.nl & Inktweb.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€117,50
Huismerk tarief€58,75
FabrikantXerox
TypeXerox 006R01011 toner magenta
Productcode006R01011
Kleurenmagenta
Capaciteit6.000 prints
EAN0095205610116

Goedkoopste Xerox 006R01011 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01011 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals 123inkt en Inktdiscount.nl.
 • Originele 006R01011 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €117,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (o.a snelle modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl check je bekende verkopers waar je probleemloos en snel 006R01011 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01011 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €129,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €117,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €58,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 006R01011 toner magenta originele inkt€117,50
Xerox 006R01011 toner magenta multipack (merk toners)€235,00
Xerox 006R01011 toner magenta huismerk inkt * €58,75
Xerox 006R01011 toner magenta huismerk duopack * €117,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 006R01011 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Vandaag nog Xerox 006R01011 inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-006r01011-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R01011 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R01011 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen of storingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €117,50).

Xerox 006R01011 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het 006R01011 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 006R01011 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de magenta inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Check of je het stukje tape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare printproblemen in relatie tot Xerox 006R01011 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Xerox 006R01011 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01011 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €97,11 excl. de btw (wat neerkomt op €117,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert moet je denken aan €235,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 006R01011 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €58,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het plasticje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 006R01011 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 006R01011 alternatief proberen is vaak lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R01011 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Dan mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte check je of de bijgevulde Xerox inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie