bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01375 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 006R01375 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest populaire winkels voor goedkope toners. Het artikel Xerox 006R01375 toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Xerox. Diverse inktwebshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of Officesavers verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€117,50
Huismerk prijs€58,75
LeverancierXerox
SoortXerox 006R01375 toner zwart
Productnummer006R01375
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen30.000 prints
EAN-nummer0095205741438

Goedkoopste Xerox 006R01375 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01375 toner is 30.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktshop.nl & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders zoals Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 006R01375 inkt toners zijn te bestellen v.a. €117,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via deze site vind je de meest populaire inktaanbieders waar je de beste 006R01375 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01375 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €129,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €117,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €58,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R01375 toner zwart originele inkt€117,50
Xerox 006R01375 toner zwart multipack (merk toners)€235,00
Xerox 006R01375 toner zwart huismerk inkt * €58,75
Xerox 006R01375 toner zwart huismerk duopack * €117,50
Prijslijst van de 006R01375 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gelijk Xerox 006R01375 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Hema, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Blokker, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-006r01375-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01375 inkt van Xerox bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 006R01375 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €117,50).

Xerox 006R01375 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 006R01375 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 006R01375 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder vind je de meest bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende toner-problemen met de Xerox 006R01375 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 006R01375 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R01375 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €97,11 excl. de btw (dat maakt €117,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €235,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 006R01375 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €58,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 006R01375 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 006R01375 alternatief gebruiken is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je vaak snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 006R01375 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kan je het patroon met elkaar verbinden. Als laatste test je uit of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie