bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01516 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 006R01516 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende verkooppunten voor extra goedkope toners. Deze Xerox 006R01516 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van Xerox. Flink wat verkopers als o.a. Totaalinkt.shop of inktcartridge store faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€90,50
Huismerk vanafprijs€45,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 006R01516 toner cyaan
Artikelcode006R01516
Kleurcyaan
Printcapaciteit15.000 prints
EAN-code0095205615166

Goedkoopste Xerox 006R01516 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01516 toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als bol.com en Inktdiscount.nl.
 • Originele 006R01516 inkt toners haal je in huis vanaf €90,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Courier & Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar bekende printshops waar je voordelig en snel 006R01516 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 006R01516 toner cyaan vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Deze blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €99,55. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €90,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €45,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 006R01516 toner cyaan originele inkt€90,50
Xerox 006R01516 toner cyaan multipack (merk toners)€181,00
Xerox 006R01516 toner cyaan huismerk inkt * €45,25
Xerox 006R01516 toner cyaan huismerk duopack * €90,50
Prijstabel voor de 006R01516 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 006R01516 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-006r01516-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 006R01516 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R01516 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €90,50).

Xerox 006R01516 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 006R01516 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 006R01516 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Check of je het kapje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse afdrukproblemen in relatie tot Xerox 006R01516 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Xerox 006R01516 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01516 met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €74,79 excl. btw (dat maakt €90,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €181,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 006R01516 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €45,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het Xerox 006R01516 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 006R01516 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De kostprijs is gunstiger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Xerox 006R01516 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kan je het patroon in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie