bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01655 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 006R01655 inkt toner? Op deze website vind je de betrouwbaarste verkooppunten voor extra goedkope toners. Het artikel Xerox 006R01655 toner zwart met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Xerox. Flink wat aanbieders als bijv. Office Centre en inktcartridge store verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€92,50
Huismerk prijs€46,25
LeverancierXerox
SoortXerox 006R01655 toner zwart
Artikelnummer006R01655
Kleurenzwart
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0095205616552

Goedkoopste Xerox 006R01655 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01655 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal hebben zij ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij aanbieders zoals Officesavers & Inktbaas.nl.
 • Originele 006R01655 inkt toners koop je vanaf €92,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a snel printen) en overweeg een lettertype als Century Gothic & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je bekende winkels waar je de beste 006R01655 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01655 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €101,75. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €92,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €46,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R01655 toner zwart originele inkt€92,50
Xerox 006R01655 toner zwart multipack (merk toners)€185,00
Xerox 006R01655 toner zwart huismerk inkt * €46,25
Xerox 006R01655 toner zwart huismerk duopack * €92,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 006R01655 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Vandaag nog Xerox 006R01655 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Action, Handyman, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-006r01655-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01655 inkt van Xerox bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R01655 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €92,50).

Xerox 006R01655 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 006R01655 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R01655 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan algemene inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende printproblemen met betrekking tot Xerox 006R01655 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 006R01655 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 006R01655 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €76,45 excl. de btw (dat is €92,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €185,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01655 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €46,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Xerox 006R01655 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 006R01655 alternatief bestellen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 006R01655 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de budget Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie