bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90248 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R90248 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met toonaangevende verkooppunten voor goedkope toners. Artikel Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van Xerox. Verschillende verkooppunten zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl en Officesavers leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€354,50
Huismerk tarief€177,25
FabrikantXerox
SoortXerox 006R90248 toner geel 4 stuks
Productnummer006R90248
Kleurcodegeel
Printvermogen13.300 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Xerox 006R90248 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R90248 toner is 13.300 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de basis verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webshops zoals Inkclub of Inktbaas.nl.
 • Originele 006R90248 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €354,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R90248 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €389,95. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €354,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €177,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks originele inkt€354,50
Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks multipack (merk toners)€709,00
Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks huismerk inkt * €177,25
Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks huismerk duopack * €354,50
Prijslijst van de 006R90248 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Snel Xerox 006R90248 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerzaken. Advies van de specialist: ga naar een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-006r90248-geel-yellow-toner

Originele gele 006R90248 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks originele gele toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €354,50).

Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 006R90248 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R90248 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht vind je de meest bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het beschermkapje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene toner-problemen in relatie tot Xerox 006R90248 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 006R90248 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €292,98 excl. btw (dus €354,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst moet je denken aan €709,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 006R90248 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €177,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 006R90248 toner geel 4 stuks huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 006R90248 alternatief kiezen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is voordeliger en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je vaak zelf oplossen.

Kan ik de Xerox 006R90248 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check test je uit of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie