bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 013R90130 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 013R90130 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest populaire aanbieders voor betaalbare toners. Artikel Xerox 013R90130 toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan “echte” toners van Xerox. Verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Sneltoner.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€172,50
Huismerk tarief€86,25
MerkXerox
ModelXerox 013R90130 toner zwart
Productcode013R90130
Kleurcodezwart
Printvermogen24.000 prints
EAN-nummer0003108911018

Goedkoopste Xerox 013R90130 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 013R90130 toner is 24.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Officesavers en Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals printershop en Vikingdirect.nl.
 • Originele 013R90130 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €172,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (zoals beperkte kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 013R90130 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 013R90130 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €189,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €172,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €86,25. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 013R90130 toner zwart originele inkt€172,50
Xerox 013R90130 toner zwart multipack (merk toners)€345,00
Xerox 013R90130 toner zwart huismerk inkt * €86,25
Xerox 013R90130 toner zwart huismerk duopack * €172,50
Prijslijst van de 013R90130 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Direkt Xerox 013R90130 inkt bestellen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-013r90130-zwart-black-toner

Originele zwarte 013R90130 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 013R90130 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €172,50).

Xerox 013R90130 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het 013R90130 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 013R90130 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel staan de meest gangbare toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende afdrukproblemen bij de Xerox 013R90130 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Xerox 013R90130 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 013R90130 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €142,56 excl. de btw (dus €172,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €345,00. Met een huismerk toner met het nummer 013R90130 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €86,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe toner weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het lipje weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is een Xerox 013R90130 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 013R90130 alternatief bestellen is in de basis lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is gunstiger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 013R90130 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de budget Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie