bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00370 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R00370 inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met geschikte inktshops voor extra goedkope toners. Artikel Xerox 106R00370 toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Xerox. Flink wat winkels zoals Mediamarkt.nl of Inkclub bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€26,50
Huismerk verkoopprijs€13,25
FabrikantXerox
ProductXerox 106R00370 toner zwart
Serienummer106R00370
Kleurcodezwart
Printcapaciteitonbekend
EAN-code2000003661091

Goedkoopste Xerox 106R00370 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R00370 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl en Handyman.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via shops als printershop en Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R00370 inkt toners koop je vanaf €26,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel printen) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de populairste verkooppunten waar je de beste 106R00370 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R00370 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €29,15. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €26,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €13,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R00370 toner zwart originele inkt€26,50
Xerox 106R00370 toner zwart multipack (merk toners)€53,00
Xerox 106R00370 toner zwart huismerk inkt * €13,25
Xerox 106R00370 toner zwart huismerk duopack * €26,50
Geschatte prijzen van de 106R00370 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Vandaag nog Xerox 106R00370 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Handyman, Action, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r00370-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00370 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R00370 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je krijgt geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €26,50).

Xerox 106R00370 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R00370 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R00370 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder tref je alledaagse issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare printproblemen bij de Xerox 106R00370 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R00370 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R00370 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €21,90 excl. btw (dat is €26,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je ongeveer €53,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R00370 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €13,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R00370 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R00370 alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R00370 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen koop je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product in elkaar klikken. Als check test je uit of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie