bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00652 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R00652 inkt toner? Op deze website vergelijk je erkende verkopers voor goedkope toners. Het product Xerox 106R00652 toner zwart met kleur zwart (black) is relevant voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Xerox. Meerdere inktwebshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en 112supplies faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€159,50
Huismerk prijzen€79,75
MerkXerox
SoortXerox 106R00652 toner zwart
Productcode106R00652
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit32.000 prints
EAN0095205384833

Goedkoopste Xerox 106R00652 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 106R00652 toner is 32.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij bedrijven als 123inkt & Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R00652 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €159,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je de betrouwbaarste leveranciers waar je snel en simpel 106R00652 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R00652 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €175,45. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €159,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €79,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R00652 toner zwart originele inkt€159,50
Xerox 106R00652 toner zwart multipack (merk toners)€319,00
Xerox 106R00652 toner zwart huismerk inkt * €79,75
Xerox 106R00652 toner zwart huismerk duopack * €159,50
Prijslijst van de 106R00652 tonercartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gelijk Xerox 106R00652 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Action, Bruna, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Blokker, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r00652-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00652 inkt van Xerox kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R00652 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €159,50).

Xerox 106R00652 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R00652 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R00652 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante afdrukproblemen met betrekking tot Xerox 106R00652 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R00652 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R00652 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €131,82 excl. btw (dat betekent €159,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €319,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R00652 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €79,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 106R00652 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R00652 alternatief proberen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is voordeliger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R00652 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het patroon opnieuw assembleren. Aansluitend test je of de budget Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie