bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01146 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R01146 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte leveranciers voor goedkope toners. Artikel Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de merkproducten van Xerox. Meer en meer leveranciers als Alleeninkt.nl & Inkclub bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€280,50
Huismerk verkoopprijs€140,25
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit
Productnummer106R01146
Kleurcodegeel
Printvermogen10.000 prints
EAN-code0095205241259

Goedkoopste Xerox 106R01146 inkt kopen november 2023

De capaciteit van de 106R01146 toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Coolblue.nl of inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven advies / service. Meestal voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via leveranciers zoals bol.com & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 106R01146 inkt toners haal je in huis vanaf €280,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. beperkte kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar toonaangevende webshops waar je moeiteloos 106R01146 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €308,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €280,50. De gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €140,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit originele inkt€280,50
Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€561,00
Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €140,25
Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €280,50
Prijsoverzicht van de 106R01146 tonercartridge (yellow) in november 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Direkt Xerox 106R01146 inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verkopen normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Blokker, Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r01146-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01146 inkt van Xerox bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €280,50).

Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 106R01146 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01146 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Xerox geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht staan gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het kapje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte toner-problemen aangaande Xerox 106R01146 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01146 met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €231,82 excl. de btw (dus €280,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je zo’n €561,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01146 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €140,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en check of je het kapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Xerox 106R01146 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 106R01146 alternatief kiezen is meestal lucratief. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is gunstiger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dit kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R01146 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon terugzetten in originele staat. Aansluitend probeer je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie