bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01151 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01151 inkt toner? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste verkopers voor voordelige toners. Het product Xerox 106R01151 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Xerox. Diverse leveranciers als o.a. Inkt-bestellen.nl of Inktshop.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€252,00
Huismerk tarieven€126,00
MerkXerox
ArtikelXerox 106R01151 toner magenta
Serienummer106R01151
Kleurcodemagenta
Effectiviteit9.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01151 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01151 toner is 9.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Bol.com of Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Xerox toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via shops zoals Officesavers en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01151 inkt toners koop je online vanaf €252,00.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar erkende verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01151 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01151 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €277,20. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €252,00. De voordeligste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €126,00. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01151 toner magenta originele inkt€252,00
Xerox 106R01151 toner magenta multipack (merk toners)€504,00
Xerox 106R01151 toner magenta huismerk inkt * €126,00
Xerox 106R01151 toner magenta huismerk duopack * €252,00
Tabel met prijzen voor de 106R01151 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 106R01151 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als in de retail. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r01151-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01151 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01151 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €252,00).

Xerox 106R01151 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R01151 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01151 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder bekijk je de meest voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende problemen met de Xerox 106R01151 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01151 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01151 met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €208,26 excl. btw (dat betekent €252,00 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €504,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R01151 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €126,00) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het kapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is het Xerox 106R01151 toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R01151 alternatief aanschaffen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is goedkoper en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is uitstekend. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R01151 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de rode inkt in het reservoir. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de bijgevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie