bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01159 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01159 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de meest bekende verkooppunten voor verrassend voordelige toners. Het artikel Xerox 106R01159 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de originele patronen van Xerox. Meerdere aanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl en Inktwereld.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€50,50
Huismerk tarieven€25,25
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01159 toner zwart
Artikelcode106R01159
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit3.000 prints
EAN-nummer0095205220780

Goedkoopste Xerox 106R01159 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 106R01159 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Officesavers & Office Centre zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webwinkels als Inktshop.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R01159 inkt toners kosten je ongeveer €50,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest bekende aanbieders waar je eenvoudig 106R01159 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01159 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €55,55. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €50,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €25,25. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01159 toner zwart originele inkt€50,50
Xerox 106R01159 toner zwart multipack (merk toners)€101,00
Xerox 106R01159 toner zwart huismerk inkt * €25,25
Xerox 106R01159 toner zwart huismerk duopack * €50,50
Prijstabel voor de 106R01159 tonercartridge (black) in februari 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R01159 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01159-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01159 inkt van Xerox kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01159 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €50,50).

Xerox 106R01159 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 106R01159 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat deze toners volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R01159 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante printproblemen m.b.t. Xerox 106R01159 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R01159 toner zwart toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01159 met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €41,74 excl. de btw (dat is €50,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €101,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 106R01159 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €25,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een Xerox 106R01159 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R01159 alternatief proberen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is interessanter en deze toners bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je meestal zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01159 toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de vernieuwde Xerox inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie