bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01214 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R01214 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij goede winkels voor extra voordelige toners. Het product Xerox 106R01214 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Xerox. Velerlei webshops als bijv. Printabout.nl en Inkt.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€197,50
Huismerk prijzen€98,75
MerkXerox
ProductXerox 106R01214 toner cyaan
Productnummer106R01214
Kleurcodecyaan
Intensiteit5.000 prints
EAN-nummer0095205428148

Goedkoopste Xerox 106R01214 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01214 toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Easy-ink & printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels zoals replacedirect of inktknaller.nl.
 • Originele 106R01214 inkt toners kosten je ongeveer €197,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander eco-modus) & overweeg een lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je erkende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 106R01214 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01214 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €217,25. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €197,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €98,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01214 toner cyaan originele inkt€197,50
Xerox 106R01214 toner cyaan multipack (merk toners)€395,00
Xerox 106R01214 toner cyaan huismerk inkt * €98,75
Xerox 106R01214 toner cyaan huismerk duopack * €197,50
Prijslijst van de 106R01214 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R01214 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Bol.com, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01214-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R01214 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01214 toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €197,50).

Xerox 106R01214 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 106R01214 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01214 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de cyaan inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met gangbare toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het dopje / plastic hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte afdrukproblemen in relatie tot Xerox 106R01214 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01214 toner cyaan toner?
De prijs van een Xerox 106R01214 met kleurcode cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €163,22 excl. de btw (dat maakt €197,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €395,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01214 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €98,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01214 toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R01214 alternatief nemen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele inkt. De kostprijs is lager en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01214 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je alles in elkaar zetten. Nadien probeer je of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie