bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01455 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01455 inkt toner? Op deze pagina vind je de beste webshops voor betaalbare toners. Artikel Xerox 106R01455 toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Populair zijn de originele patronen van Xerox. Meerdere shops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & Inktshop.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€102,50
Huismerk tarief€51,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01455 toner zwart
Serienummer106R01455
Kleurenzwart
Printomvang3.100 prints
EAN-nummer0095205750973

Goedkoopste Xerox 106R01455 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01455 toner is 3.100 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl of Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels zoals Inktwereld.nl of Printabout.nl.
 • Originele 106R01455 inkt toners haal je in huis vanaf €102,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (zoals draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Courier of Garamond.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar toonaangevende webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01455 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01455 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €112,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €102,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €51,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01455 toner zwart originele inkt€102,50
Xerox 106R01455 toner zwart multipack (merk toners)€205,00
Xerox 106R01455 toner zwart huismerk inkt * €51,25
Xerox 106R01455 toner zwart huismerk duopack * €102,50
Tabel met prijzen voor de 106R01455 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R01455 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Handyman, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01455-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01455 inkt van Xerox bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01455 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €102,50).

Xerox 106R01455 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R01455 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01455 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht zie je bekende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare problemen met de Xerox 106R01455 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de Xerox 106R01455 toner zwart toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01455 met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €84,71 excl. btw (dat betekent €102,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €205,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R01455 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €51,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01455 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R01455 alternatief aanschaffen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is voordeliger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01455 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Als laatste kan je het product terugzetten in originele staat. Ter controle achterhaal je of de budget Xerox inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie