bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03530 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R03530 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de beste verkopers voor betaalbare toners. Het patroon Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Xerox. Meerdere leveranciers zoals Inktdiscount.nl of printershop verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€217,50
Huismerk tarief€108,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit
Serienummer106R03530
Kleurcodecyaan
Intensiteit8.000 prints
EAN-code0095205842142

Goedkoopste Xerox 106R03530 inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de 106R03530 toner is 8.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. printershop & Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webwinkels zoals Inktshop.nl & Office Centre.
 • Originele 106R03530 inkt toners haal je in huis vanaf €217,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via deze site check je betrouwbare winkels waar je eenvoudig 106R03530 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €239,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €217,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €108,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit originele inkt€217,50
Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€435,00
Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk inkt * €108,75
Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk duopack * €217,50
Prijslijst van de 106R03530 tonercartridge (blauw) in december 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 106R03530 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Ons advies: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r03530-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03530 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €217,50).

Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 106R03530 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03530 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Xerox 106R03530 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R03530 met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €179,75 excl. btw (dus €217,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €435,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 106R03530 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €108,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het lipje verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 106R03530 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R03530 alternatief inkopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is gunstiger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R03530 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf check je of de budget Xerox inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie