bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03871 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R03871 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de meest bekende printshops voor spotgoedkope toners. Het artikel Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Xerox. Velerlei inktwebshops als o.a. Vikingdirect.nl of Inkt.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€176,50
Huismerk tarieven€88,25
MerkXerox
SoortXerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit
Artikelnummer106R03871
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit5.200 prints
EAN-code0095205864151

Goedkoopste Xerox 106R03871 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03871 toner is 5.200 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij winkels zoals replacedirect en Office Centre.
 • Originele 106R03871 inkt toners kosten je ongeveer €176,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je toonaangevende verkooppunten waar je de beste 106R03871 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €194,15. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €176,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €88,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€176,50
Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€353,00
Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €88,25
Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €176,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R03871 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Snel Xerox 106R03871 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en bieden bovendien een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r03871-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R03871 inkt van Xerox bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €176,50).

Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 106R03871 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03871 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht tref je bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare toner-problemen in relatie tot Xerox 106R03871 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03871 met de kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €145,87 excl. de btw (€176,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €353,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 106R03871 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €88,25) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner weigert. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is het Xerox 106R03871 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R03871 alternatief kiezen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R03871 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je alles terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie