bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04066 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R04066 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de populairste webshops voor goedkope toners. De Xerox 106R04066 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Xerox. Flink wat aanbieders als Office Centre of replacedirect faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€201,50
Huismerk prijs€100,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R04066 toner cyaan
Seriecode106R04066
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit12.300 prints
EAN-code0095205882025

Goedkoopste Xerox 106R04066 inkt bestellen april 2023

De capaciteit van de 106R04066 toner is 12.300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij leveranciers zoals Easy-ink & printerinktshop.nl.
 • Originele 106R04066 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €201,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) & overweeg een lettertype als Courier & Calibri.
 • Via deze site check je de beste verkooppunten waar je de beste 106R04066 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R04066 toner cyaan vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit soort blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €221,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €201,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €100,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R04066 toner cyaan originele inkt€201,50
Xerox 106R04066 toner cyaan multipack (merk toners)€403,00
Xerox 106R04066 toner cyaan huismerk inkt * €100,75
Xerox 106R04066 toner cyaan huismerk duopack * €201,50
Prijsoverzicht van de 106R04066 tonercartridge (blauw) in april 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gemakkelijk Xerox 106R04066 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Bol.com, Amazon, Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r04066-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R04066 inkt van Xerox bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R04066 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €201,50).

Xerox 106R04066 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R04066 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R04066 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende issues bij de Xerox 106R04066 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R04066 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R04066 met kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €166,53 excl. de btw (dat maakt €201,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €403,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R04066 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €100,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het Xerox 106R04066 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R04066 alternatief gebruiken is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je vaak eenvoudig herstellen.

Kan ik de Xerox 106R04066 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Om dat te doen koop je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de nagevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie