bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1184 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Olivetti B1184 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met goede verkopers voor betaalbare toners. De Olivetti B1184 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Olivetti. Veel verkooppunten als o.a. Vikingdirect.nl & Inkt.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€202,50
Huismerk tarieven€101,25
FabrikantOlivetti
ArtikelOlivetti B1184 toner cyaan
ArtikelnummerB1184
Kleurcyaan
Intensiteit10.000 prints
EAN-nummer8020334334406

Goedkoopste Olivetti B1184 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de B1184 toner is 10.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan in de winkel. printershop of Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Olivetti toners. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal hebben zij ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij shops als bol.com en Inkt-bestellen.nl.
  • Originele B1184 inkt toners zijn te bestellen v.a. €202,50.
  • Olivetti imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Calibri.
  • Via ons platform klik je eenvoudig door naar populaire winkels waar je de beste B1184 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Olivetti B1184 toner cyaan vergelijken
Olivetti toners zijn niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €222,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €202,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €101,25. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Olivetti B1184 toner cyaan originele inkt€202,50
Olivetti B1184 toner cyaan multipack (merk toners)€405,00
Olivetti B1184 toner cyaan huismerk inkt * €101,25
Olivetti B1184 toner cyaan huismerk duopack * €202,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B1184 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Olivetti verkrijgen?

Direkt Olivetti B1184 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden normaal gesproken een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
  • Bekende webshops als Bol.com, Ebay, Coolblue, Blokker, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
olivetti-b1184-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe B1184 inkt van Olivetti bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Olivetti B1184 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Olivetti en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutcodes. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van Olivetti bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €202,50).

Olivetti B1184 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het B1184 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Olivetti B1184 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De printkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Olivetti geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel tref je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, onttrek de toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare printproblemen met de Olivetti B1184 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Olivetti B1184 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Olivetti B1184 met kleurcode cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €167,36 excl. btw (dat betekent €202,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €405,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code B1184 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €101,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Olivetti B1184 toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk B1184 alternatief bestellen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele inkt. De prijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik de Olivetti B1184 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. In dat geval koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je alles in elkaar klikken. Tenslotte probeer je of de nieuwe Olivetti inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie