bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Kyocera FS 920

Snel en voordelig inkt voor de Kyocera FS 920 bestellen en laten bezorgen? Via deze Inktvergelijker check je de meest geschikte online verkooppunten en aanbiedingen voor cartridges en toners voor elke printer. Op die manier ontdek je vandaag nog goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en natuurlijk zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een fs 920 in april 2024. Verder check je hieronder handige printer tips, info betreffende imitatie inkt & printfouten en errorcodes.

  • Inkttoners kan je bestellen vanaf €46,00.
  • Je hebt diverse kleuren voor de fs 920: Zwart, Roze (Magenta), Geel (Yellow), en Blauw (Cyaan).
  • Bij veel aanbieders kies je uit imitatie inkt of originele inkt van Kyocera.
  • Navulbare inkt is goedkoper en wordt bovendien geheel gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 50%.
  • Een vaak gebruikt item is de Kyocera TK-110 toner zwart.
  • Tip van de specialist: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Snelkoppelingen: Goedkoopste inkt voor Kyocera FS 920 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt heb ik nodig voor de fs 920? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Informatie over huismerk inkt | Veelgestelde vragen (en antwoorden)

MerknaamKyocera
Seriefs
Model920
PrintersoortLaser
Geschikte tonerKyocera TK-110 toner zwart
Gemiddelde kosten

Goedkoopste Kyocera FS 920 printerinkt bestellen (april 2024)

Printen is best kostbaar. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je circa €0,05 – €0,06 en in kleur doorgaans €0,11 per a4. Wanneer je kiest voor de goedkoopste Kyocera FS 920 toners bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een merkdealer / winkel binnenlopen om inkt in te kopen is doorgaans onverstandig. Het is vaak extra voordelig als je bij een webwinkel koopt. Dat weten we van de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit is met name zo voor Kyocera originele merkcartridges en merktoners. In onderstaand overzicht check je gerenommeerde online leveranciers waar je probleemloos binnen enkele minuten de juiste inkt kan bestellen. Per aanbieder laten we zien of ze klooninkt of ook originele a-merk producten aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een lage prijs met de fs 920? In de volgende lijst tref je een aantal handige tips om te besparen op de printkosten.

  • Bestel altijd imitatie inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en je bespaart op deze manier al gauw 55%.
  • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
  • Ga eens aan de slag met de verschillende printerinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als snel-modus. Dit zorgt voor een wat lichtere print, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
  • Probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
  • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
  • Haal de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Wat is de juiste inkt voor de fs 920?

Krijg je een notificatie dat dat het inktniveau laag is? Goed om te weten: Inktniveau waarschuwingen kloppen nooit helemaal. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en verwissel deze direct wanneer de afdrukken te licht worden.

De all-in-one Kyocera FS 920 is een zogeheten laserprinter. Het maakt gebruik van toners. Kijk allereerst welke kleur vervangen moet worden. Aansluitend check je welk typenummer geschikt is. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

  1. De snelste weg is te zoeken op tonernummer of de fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
  2. Zoek op het printertype. Denk dan aan 920 uit de serie fs van Kyocera.
  3. Check de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij de meeste aanbieders zoals printershop en Mediamarkt.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en hebben meer volume (inhoud). Een uitgebreidere uitleg vind je hier.

TypeKleurInfo
Kyocera FS 920 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Paarsblauw en RAL 5024.
Kyocera FS 920 MagentaRozeRoze inkt voor Briljant lichtrood en RAL 4011.
Kyocera FS 920 YellowGeelGele inkt voor o.a. Verkeersgeel of RAL 1013.
Kyocera FS 920 Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met verschillende inkttoners voor de fs 920.

Relevante toners voor in een fs 920.
Ons systeem heeft verschillende achterhaald die passen in deze printer.

  1. Kyocera TK-3100 toner zwart


Voordelige Kyocera FS 920 toner vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Dan is het tijd om de toner te vernieuwen. Verderop lees je een praktisch stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg toners fs 920 vervangen

  1. Welk patroon is er leeg?

    Je windows of mac PC geeft aan welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

  2. Oude toner verwisselen

    Open de printerkap en haal de oude patronen uit het device. Gooi ze niet weg maar lever ze in bij een inleverpunt.

  3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

    Haal de nieuwe toner uit het doosje. Verwijder het ontluchtingslabel zoals geïnstrueerd in de handleiding.

  4. Nieuwe inkttoner plaatsen

    Plaats de patronen in de juiste sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en doe de klep weer dicht.

  5. Installeren

    De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Zodra je dit op de juiste manier hebt gedaan toont de printer het juiste inktniveau. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-Kyocera FS 920

Beste Kyocera FS 920 huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw fs 920? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van Kyocera of huismerk toners. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een lager vulpercentage en heeft dezelfde hoge kwaliteit als originele inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn in principe gerecyclede originele patronen die worden geïnspecteerd en schoongemaakt en opnieuw worden gevuld. Je kunt hiervoor terecht bij erkende specialisten en de prijs is erg concurrerend. Namaak inkt is volledig vol gevuld, wat bij de originele niet altijd aan de orde is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De afdruk is uitstekend en doet amper onder voor originele inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het printen met een huismerk toner
Wellicht heb je te maken met een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat Kyocera het liefste ziet dat jij hun originele toners gebruikt. Dit type storingscode kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Nog niet opgelost? We bieden verderop een aantal dingen die je kunt proberen.

  1. Begin met kijken of je de juiste navulbare toner hebt gesteld. Bekijk het modelnummer op de verpakking en check of deze strookt met de originele inkt.
  2. Kies ervoor de printer te resetten. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
  3. Controleer of de inkttoner goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
  4. Bij nieuwere printers moet je dikwijls eerst een testprintje doen met de merkinkt. Wanneer dat is gelukt kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
  5. Bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan.
  6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
  7. Update de printer software en eventuele drivers. Check de laatste versie van Kyocera.
  8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen en problemen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe is dat op te lossen?
Een deel van de printers printen geen zwart-wit zodra een andere kleur leeg is. Behoorlijk irritant. Dit probleem is gelukkig wel op te lossen. Start met het kiezen voor zwart en wit printen. Lukt dit niet? Plak een stuk donker plakband over het venstertje van de lege Kyocera FS 920 toner.

Hoe kan ik inkt reinigen met de fs 920?
Een groot deel van de modellen gebruiken een reinigingsprogramma om de printkop schoon te houden. Op deze manier heb jij altijd een mooie printafdruk. Zo nu en dan uw Kyocera toners er even in en uit halen wordt ook geadviseerd. Je product vertelt je wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook wanneer de printer inactief is worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de Kyocera FS 920 navullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare artikelen die je kunt kopen. We hebben het hier over zogenaamde hervulbare patronen die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Vaak wordt dit ook gedaan door specialisten die daar de juiste materialen voor hebben. Deze specialisten bieden aantrekkelijke namaak artikelen en verstrekken geen originele Kyocera toner-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de fs 920?
Jouw printer gebruiksklaar maken kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaal gesproken detecteert een windows laptop of Mac de printer direct na het aansluiten. Denk wel aan de bijbehorende printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de downloadpagina van Kyocera. De populairste printer drivers die werken met de fs 920 kun je altijd raadplegen op de website van Kyocera. Op de service- en updates pagina biedt de leverancier daarnaast extra specificaties zoals de handleiding, tips voor het installeren en hulp bij netwerkproblemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de fs 920?
Een printerstoring is ongewenst en komt nooit gelegen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Dergelijke foutmeldingen worden uitgelegd via de website en via supportmedewerkers. Vervelende Kyocera FS 920 storingen zijn; printkop fout, geen wifi, vastgelopen papier, reiniging, geen inkt, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet scannen, wil niet printen, afdrukken kost veel inkt.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De nieuwste Kyocera printersystemen verlenen draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dit heeft als voordeel dat je overal in huis kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De fs 920 WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Bovendien kan je eenvoudig een document of mail printen vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Op dit moment zien we opvallend veel fabrikanten waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Een winkel of fabrikant stuurt dan maandelijks, halfjaarlijks of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een nieuwe goedkope toner. Met deze dienst zit je nooit met een leeg inktpatroon en kan je ervan uitgaan dat je ten allen tijde een afdruk kunt maken. Je kunt kiezen uit een aantal toner abonnementen. Van voordelig (100 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie