bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C6602B blauw / cyaan cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP C6602B inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire winkels voor verrassend voordelige cartridges. De HP C6602B met de kleur blauw (cyaan) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Flink wat printshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Inktweb.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€14,00
Huismerk vanafprijs€7,00
MerkHP
ProductHP C6602B
ArtikelcodeC6602B
Kleur beschrijvingblauw
Hoeveelheid (ml)18 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0725184505836

Goedkoopste HP C6602B inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C6602B cartridge is 18 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel voordelige dan in een lokale shop. Inkclub & inktknaller.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen leveren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via leveranciers als bol.com of Handyman.nl.
 • Originele C6602B inktcartridges kosten je ongeveer €14,00.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar populaire aanbieders waar je moeiteloos C6602B cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP C6602B blauw / cyaan vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €15,40. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €14,00. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €7,00. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP C6602B originele inkt€14,00
HP C6602B multipack (merkcartridge)€28,00
HP C6602B huismerk inkt * €7,00
HP C6602B huismerk duopack * €14,00
Overzicht met prijzen van de C6602B cartridge (cyaan) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP C6602B inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en faciliteren meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-c6602b-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe C6602B inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP C6602B originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €14,00).

HP C6602B huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het C6602B huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP C6602B blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de blauw inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht tref je de meest bekende cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende printproblemen bij de HP C6602B inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de HP C6602B inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP C6602B met kleur blauw (cyaan) cartridge is doorgaans +/- €11,57 excl. de btw (dat maakt €14,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €28,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C6602B dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €7,00) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het HP C6602B huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C6602B alternatief kopen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De prijs is lager en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Hoe werkt de HP C6602B inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend test je uit of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie