bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 747 P2V85A chromatic blue / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 747 P2V85A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 747 P2V85A met kleuromschrijving chromatic blue (blauw) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Een groeiend aantal aanbieders zoals Vikingdirect.nl & Inkt.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€132,50
Huismerk verkoopprijs€66,25
FabrikantHP
SoortHP 747 P2V85A
ArtikelcodeP2V85A
Kleurcodechromatic blue
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0191628213603

Goedkoopste HP 747 P2V85A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de P2V85A cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. 123inkt & Inktbaas.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij shops als Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele P2V85A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €132,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Via dit portaal vergelijk je gespecialiseerde verkopers waar je snel en simpel P2V85A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 747 P2V85A chromatic blue / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €145,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €132,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €66,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 747 P2V85A originele inkt€132,50
HP 747 P2V85A multipack (merkcartridge)€265,00
HP 747 P2V85A huismerk inkt * €66,25
HP 747 P2V85A huismerk duopack * €132,50
Prijslijst van de P2V85A cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gelijk HP 747 P2V85A inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden de beste service, een grote voorraad en hanteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-747-p2v85a-chromatic-blue-blauw-inktcartridge

Originele blauwe P2V85A inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 747 P2V85A originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €132,50).

HP 747 P2V85A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het P2V85A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 747 P2V85A chromatic blue / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de chromatic blue inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder vind je algemene problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het kapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende issues in relatie tot HP 747 P2V85A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 747 P2V85A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 747 P2V85A met kleurcode chromatic blue (blauw) cartridge is ongeveer €109,50 excl. de btw (dat betekent €132,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €265,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code P2V85A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €66,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 747 P2V85A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk P2V85A alternatief nemen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Deze kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Kan ik de HP 747 P2V85A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product in elkaar zetten. Ter controle achterhaal je of de budget HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie