bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9K06A chromatic red / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 745 F9K06A inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je toonaangevende printwinkels voor extra goedkope cartridges. Deze HP 745 F9K06A met de kleur chromatic red (rood) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Steeds meer inktaanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of Sneltoner.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€127,50
Huismerk tarief€63,75
MerkHP
ArtikelHP 745 F9K06A
ProductcodeF9K06A
Kleurcodechromatic red
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0725184104695

Goedkoopste HP 745 F9K06A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F9K06A cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij verkooppunten zoals inktcartridge store en Inktdiscount.nl.
 • Originele F9K06A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €127,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals draft mode) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via deze site vergelijk je gespecialiseerde aanbieders waar je probleemloos en snel F9K06A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 745 F9K06A chromatic red / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke rode inktcartridge kost in de winkel al snel €140,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €127,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €63,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 745 F9K06A originele inkt€127,50
HP 745 F9K06A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 745 F9K06A huismerk inkt * €63,75
HP 745 F9K06A huismerk duopack * €127,50
Geschatte prijzen van de F9K06A cartridge (rood) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 745 F9K06A inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-745-f9k06a-chromatic-red-rood-inktcartridge

Originele rode F9K06A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 745 F9K06A originele rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €127,50).

HP 745 F9K06A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het F9K06A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 745 F9K06A chromatic red / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de chromatic red inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht zie je de meest bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende cartridge problemen met betrekking tot HP 745 F9K06A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP 745 F9K06A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 745 F9K06A met de kleur chromatic red (rood) cartridge is gewoonlijk €105,37 excl. de btw (€127,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €255,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer F9K06A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €63,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het lipje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een HP 745 F9K06A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk F9K06A alternatief proberen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 745 F9K06A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor neem je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het reservoir. Daarna kan je het patroon opnieuw assembleren. Als laatste test je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie