bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Lexmark Z33

Goedkope inkt voor de Lexmark Z33 bestellen en laten bezorgen? Op Inktaanbieding.nl ontdek je de meest geschikte webshops en kortingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Op die manier vind je vandaag nog goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en zwarte inkt die compatibel zijn met de z 33 in december 2022. Verder ontdek je via onze specialisten printer bespaartips, adviezen over voordelen + nadelen van huismerk & technische specificaties.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €12,00.
 • Beschikbare kleuren voor de z 33: Geel (Yellow), Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Maak een keuze uit het huismerk of originele inkt van Lexmark.
 • Kloon inkt is financieel interessanter en bevat meer inkt. Zodoende bespaar je al snel 60%.
 • Een bekend product is de Lexmark 16/17 + Lexmark 26/27.
 • Advies: kies voor een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Overzicht goedkoopste inkt voor Lexmark Z33 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan in een z 33? | Stappenplan inkt vervangen | Huismerk inkt voordelen + nadelen | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerkLexmark
Printerseriez
Model33
Type printerInkjet
Vaak bestelde cartridgeLexmark 16/17 + Lexmark 26/27
Geschatte prijs €€€

Goedkoopste Lexmark Z33 printerinkt bestellen (december 2022)

Printen is niet goedkoop. Een A4-tje met tekst kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld €0,03 – €0,06en een afdruk met kleur om en nabij de €0,11 per afdruk. Wanneer je kiest voor de goedkoopste Lexmark Z33 cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. De lokale computerwinkel bezoeken voor je inkt-aankoop is in de regel onverstandig. Een lagere prijs kun je bereiken als je kiest voor een online speler. Dit blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit geldt in het bijzonder voor Lexmark originele merktoners en merkcartridges. In het schema hierna vergelijk je erkende aanbiederswaar je op een betrouwbare manier binnen enkele minuten de juiste inkt kunt vinden. Per leverancier kan je zien of ze namaak inkt en/of de officiële producten in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een lage prijs met de z 33? In de volgende lijst bekijk je handige adviezen die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en je bespaart tot wel 65%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Test de diverse printinstellingen. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals snel-modus. De print zal iets minder donker zijn, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Calibri.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Dit is om onnodig reinigen tegen te gaan.

Wat is geschikte inkt voor de z 33?

Zie je een melding dat de inktvoorraad op is? Opletten: Inkt indicatoren worden doorgaans te vroeg afgegeven. Het is geen probleem om dit even af te wachten. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en vervang pas op het moment dat de afdrukken te licht worden.

De all-in-one Lexmark Z33 is een zogenoemde inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Begin met het bekijken welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Hierna informeer je welk type je nodig hebt. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer of fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Bijvoorbeeld 33 uit de serie z van het merk Lexmark.
 3. Kijk in de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij verschillende online aanbieders als Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl worden tevens budgetmerken verkocht. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en ook volledig gevuld. Meer info vind je hier.

TypeKleurInfo
Lexmark Z33 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Oceaanblauw en RAL 5013.
Lexmark Z33 MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Briljantrood en RAL 4009.
Lexmark Z33 YellowGeelGele inkt voor met name Kerriegeel of RAL 1026.
Lexmark Z33 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met diverse inktcartridges voor de z 33.

Relevante cartridges voor de z 33.
Onze expert heeft de volgende ontdekt die toe te passen zijn op je printer.

 1. Lexmark 16/17 + Lexmark 26/27
 2. Lexmark 16/17 Zwart
 3. Lexmark 26/27 Kleur


Voordelige Lexmark Z33 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan kan je beginnen met de cartridge te vervangen. Onderstaand vind je een praktisch stappenplan met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges z 33 vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  Je PC / Mac laat een popup zien welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Zet de printerklep open en klik de lege patronen eruit. Dump ze niet in de container maar breng ze naar een inzamelpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Verwijder het beschermmateriaal zoals je kunt lezen op de verpakking.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de houder. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Installatieproces

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Op het moment dat je dit op de juiste manier hebt gedaan zal de storingscode verdwijnen. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-Lexmark Z33

Beste Lexmark Z33 huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw z 33? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van Lexmark of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, kan in verhouding meer printjes maken en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor originele inkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn meestal gebruikte originele producten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit proces gebeurt bij gecertificeerde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Imitatie inkt is tot het maximale niveau vol, wat bij de A-merken er nog wel eens aan schort. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De kwaliteit toont 99% overeenkomst met originele inkt. 

Issues bij het installeren van een huismerk cartridge
Bij sommige printers zul je een foutmelding krijgen bij het gebruik van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat Lexmark je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Een dergelijke storingscode kan je negeren en wegklikken. Loop je alsnog tegen problemen aan? Je leest hierna een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Check of je de goede kloon cartridge hebt gesteld. Bekijk het modelnummer op de verpakking en check of deze klopt met de originele inkt.
 2. Ga de printer opnieuw opstarten. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je dikwijls eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Hierna is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Check of je het plakkertje verwijderd hebt.
 6. Check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van Lexmark.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen en technische problemen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, hoe los ik dat op?
Veel printer schakelen de zwart-wit functie uit in de situatie waar 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Dit is frustrerend. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Stel de printer allereerst in op alleen zwart. Blijft de printer een error geven? Plak een stukje tape over het venstertje van de lege Lexmark Z33 cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de z 33?
De meeste apparaten hebben de ingebouwd reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Zodoende komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Soms de Lexmark cartridges stofvrij maken met een doekje draagt ook bij aan een langere levensduur. Je machine laat het automatisch weten als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook in de standby-modus kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de Lexmark Z33 hervullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare patronen te koop. We bedoelen dan hervulbare cartridges / toners die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Ook wordt dit ook gedaan door specialisten die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze organisaties faciliteren budget imitatie artikelen of kostbare originele Lexmark cartridge-inkt.

Hoe werkt het updaten van software en drivers voor de z 33?
Jouw printer gebruiksklaar maken gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Normaliter detecteert jouw windows laptop of Mac de printer binnen een minuut. Denk wel aan de relevante printersoftware. Dit is te downloaden via het downloadcentrum van Lexmark. De meest actuele printer drivers voor de z 33 staan vermeld op de website van Lexmark. Hier tref je tevens bijkomende specificaties als handleidingen, tips voor reinigen en hulp bij technische problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de z 33?
Een printerstoring is vervelend en komt nooit gelegen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Dergelijke error-codes zijn op te zoeken via officiële platformen van de verkoper. Bekende Lexmark Z33 storingen zijn; vastgelopen papier, geen inkt, reiniging, geen wifi, printkop fout, wil niet scannen, langzaam, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De huidige Lexmark printers verlenen draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dat betekent dat je overal in huis kunt printen vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De z 33 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Daarnaast kunnen er ook prints gemaakt worden via de app op je telefoon of tablet.

Is er ook een printerinkt abonnement?
Vandaag de dag zien we verschillende printermerken die een inkt-abonnement aanbieden. De fabrikant stuurt je om de paar weken, 4 keer per jaar of wanneer de inkt bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Zodoende zit je nooit met een leeg inktpatroon en kun jij ervan op aan dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van eenvoudig (25 prints per maand) tot exclusief (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie