bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9K00A chromatic red / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 745 F9K00A inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij erkende winkels voor goedkope cartridges. Het product HP 745 F9K00A met kleur chromatic red (rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Diverse leveranciers zoals Mediamarkt.nl & replacedirect bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€82,50
Huismerk tarieven€41,25
LeverancierHP
ArtikelHP 745 F9K00A
SerienummerF9K00A
Officiële kleurchromatic red
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0725184104633

Goedkoopste HP 745 F9K00A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9K00A cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders zoals Officesavers of Mediamarkt.nl.
 • Originele F9K00A inktcartridges kosten je ongeveer €82,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. printen in concept) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je betrouwbare leveranciers waar je moeiteloos F9K00A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 745 F9K00A chromatic red / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €90,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €82,50. De beste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €41,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 745 F9K00A originele inkt€82,50
HP 745 F9K00A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 745 F9K00A huismerk inkt * €41,25
HP 745 F9K00A huismerk duopack * €82,50
Prijstabel voor de F9K00A cartridge (rood) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 745 F9K00A inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-745-f9k00a-chromatic-red-rood-inktcartridge

Originele rode F9K00A inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 745 F9K00A originele rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen vervelende storing en meldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €82,50).

HP 745 F9K00A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het F9K00A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 745 F9K00A chromatic red / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de chromatic red inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare cartridge problemen aangaande HP 745 F9K00A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 745 F9K00A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 745 F9K00A met kleur chromatic red (rood) cartridge is doorgaans +/- €68,18 excl. de btw (dat betekent €82,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €165,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code F9K00A betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €41,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 745 F9K00A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk F9K00A alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De kostprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 745 F9K00A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie