bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 774 P2W02A chromatic red / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 774 P2W02A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon HP 774 P2W02A bedoeld voor de kleur chromatic red (rood) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van HP. Meerdere shops als Paradigit & Sneltoner.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€192,50
Huismerk vanafprijs€96,25
LeverancierHP
TypeHP 774 P2W02A
ArtikelcodeP2W02A
Kleurcodechromatic red
Volume (ml)775 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0192018596962

Goedkoopste HP 774 P2W02A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de P2W02A cartridge is 775 milliliter. De effectiviteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Inkclub & Handyman.nl.
 • Originele P2W02A inktcartridges koop je vanaf €192,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl check je goede webshops waar je probleemloos en snel P2W02A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 774 P2W02A chromatic red / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke rode inktcartridge kent een vanafprijs van €211,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €192,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €96,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 774 P2W02A originele inkt€192,50
HP 774 P2W02A multipack (merkcartridge)€385,00
HP 774 P2W02A huismerk inkt * €96,25
HP 774 P2W02A huismerk duopack * €192,50
Geschatte prijzen van de P2W02A cartridge (rood) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 774 P2W02A inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze partijen hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hebben vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-774-p2w02a-chromatic-red-rood-inktcartridge

Originele rode P2W02A inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 774 P2W02A originele rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €192,50).

HP 774 P2W02A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde partijen. Het P2W02A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 774 P2W02A chromatic red / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de chromatic red inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Wacht met het afdrukken, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Relevante cartridge problemen met de HP 774 P2W02A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 774 P2W02A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 774 P2W02A met kleur chromatic red (rood) cartridge is om en nabij de €159,09 excl. btw (dus €192,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €385,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode P2W02A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €96,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is het HP 774 P2W02A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk P2W02A alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik de HP 774 P2W02A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Tenslotte test je uit of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie