bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 913A F6T77AE cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 913A F6T77AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte shops voor voordelige cartridges. Deze HP 913A F6T77AE met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer printwinkels als bijvoorbeeld Office Centre & Sneltoner.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk tarieven€35,25
MerkHP
TypeHP 913A F6T77AE
SeriecodeF6T77AE
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)37 milliliter
Printomvang3.000 prints
EAN-nummer0889296544623

Goedkoopste HP 913A F6T77AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F6T77AE cartridge is 37 milliliter. De intensiteit is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn suggesties voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via winkels als Sneltoner.nl of Printabout.nl.
 • Originele F6T77AE inktcartridges kosten je ongeveer €70,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan draft mode) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar bekende webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier F6T77AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 913A F6T77AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €77,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €70,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €35,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 913A F6T77AE originele inkt€70,50
HP 913A F6T77AE multipack (merkcartridge)€141,00
HP 913A F6T77AE huismerk inkt * €35,25
HP 913A F6T77AE huismerk duopack * €70,50
Tabel met prijzen voor de F6T77AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 913A F6T77AE inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Belangrijk: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een goed huismerk.

 • Retailers: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-913a-f6t77ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F6T77AE inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 913A F6T77AE originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €70,50).

HP 913A F6T77AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van derden. Het F6T77AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 913A F6T77AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder tref je bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je de beschermingstape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse issues met betrekking tot HP 913A F6T77AE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 913A F6T77AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 913A F6T77AE met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €58,26 excl. de btw (wat neerkomt op €70,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €141,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode F6T77AE kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €35,25) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het plasticje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 913A F6T77AE huismerk alternatief slim?
Het huismerk F6T77AE alternatief nemen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is voordeliger en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaliter simpel herstellen.

Tegen lage kosten de HP 913A F6T77AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Tenslotte test je uit of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie