bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981Y L0R13A cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 981Y L0R13A inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je toonaangevende inktwebshops voor goedkope cartridges. Deze HP 981Y L0R13A met kleur cyaan (blauw) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Velerlei printshops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & Inkclub faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€172,50
Huismerk verkoopprijs€86,25
FabrikantHP
ArtikelHP 981Y L0R13A
SeriecodeL0R13A
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)185 milliliter
Printomvang16.000 prints
EAN-nummer0889296095293

Goedkoopste HP 981Y L0R13A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de L0R13A cartridge is 185 milliliter. Het printvermogen is 16.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt & printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via shops zoals bol.com en Handyman.nl.
 • Originele L0R13A inktcartridges koop je vanaf €172,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (alseco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de populairste winkels waar je eenvoudig L0R13A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 981Y L0R13A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €189,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €172,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €86,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 981Y L0R13A originele inkt€172,50
HP 981Y L0R13A multipack (merkcartridge)€345,00
HP 981Y L0R13A huismerk inkt * €86,25
HP 981Y L0R13A huismerk duopack * €172,50
Geschatte prijzen van de L0R13A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 981Y L0R13A inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-981y-l0r13a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe L0R13A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 981Y L0R13A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen lastige storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €172,50).

HP 981Y L0R13A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het L0R13A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 981Y L0R13A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder vind je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte cartridge problemen met de HP 981Y L0R13A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 981Y L0R13A inktcartridge ?
De prijs van een HP 981Y L0R13A met kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €142,56 excl. btw (wat neerkomt op €172,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €345,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer L0R13A betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €86,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 981Y L0R13A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk L0R13A alternatief gebruiken is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 981Y L0R13A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Achteraf check je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie