bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 951 CN050AE cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 951 CN050AE inktcartridge? Op deze pagina bieden wij toonaangevende printwinkels voor voordelige cartridges. Artikel HP 951 CN050AE met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van HP. Veel verkopers als o.a. Inktdiscount.nl en Inktwereld.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€19,50
Huismerk verkoopprijs€9,75
MerkHP
TypeHP 951 CN050AE
SeriecodeCN050AE
Kleurcyaan
Inhoud (ml)8,5 milliliter
Printcapaciteit700 prints
EAN0888182554104

Goedkoopste HP 951 CN050AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de CN050AE cartridge is 8,5 milliliter. Het printvermogen is 700 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl & inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webshops zoals Inktshop.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele CN050AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €19,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (zoals eco-stand) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar populaire verkopers waar je goedkoop en eenvoudig CN050AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 951 CN050AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €21,45. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €19,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €9,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 951 CN050AE originele inkt€19,50
HP 951 CN050AE multipack (merkcartridge)€39,00
HP 951 CN050AE huismerk inkt * €9,75
HP 951 CN050AE huismerk duopack * €19,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CN050AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 951 CN050AE inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-951-cn050ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CN050AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 951 CN050AE originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €19,50).

HP 951 CN050AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het CN050AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 951 CN050AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, haal alle cartridge uit de printer en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene afdrukproblemen aangaande HP 951 CN050AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de HP 951 CN050AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 951 CN050AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €16,12 excl. btw (dat is €19,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €39,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer CN050AE dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €9,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het beschermkapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 951 CN050AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CN050AE alternatief proberen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Kan ik de HP 951 CN050AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Nadien test je uit of de budget HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie