bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 980 D8J07A cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 980 D8J07A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende verkooppunten voor extra goedkope cartridges. Deze HP 980 D8J07A met kleur cyaan (blauw) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de merkproducten van HP. Meer en meer aanbieders als bijv. Inktdiscount.nl en Inktwereld.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
FabrikantHP
ProductHP 980 D8J07A
ArtikelnummerD8J07A
Kleurcyaan
Inhoud (ml)86,5 milliliter
Printvermogen6.000 prints
EAN-code0887758769126

Goedkoopste HP 980 D8J07A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de D8J07A cartridge is 86,5 milliliter. De capaciteit is 6.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inkclub & Staples zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via verkopers zoals Inkclub of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele D8J07A inktcartridges koop je online vanaf €82,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je bekende bedrijven waar je eenvoudig D8J07A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 980 D8J07A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €82,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €41,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 980 D8J07A originele inkt€82,50
HP 980 D8J07A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 980 D8J07A huismerk inkt * €41,25
HP 980 D8J07A huismerk duopack * €82,50
Geschatte prijzen van de D8J07A cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 980 D8J07A inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Fonq, Blokker, Coolblue, Bol.com, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-980-d8j07a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe D8J07A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 980 D8J07A originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €82,50).

HP 980 D8J07A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het D8J07A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 980 D8J07A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder vind je de meest voorkomende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het plasticje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene inktproblemen in relatie tot HP 980 D8J07A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de HP 980 D8J07A inktcartridge ?
De prijs van een HP 980 D8J07A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €68,18 excl. de btw (dat betekent €82,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €165,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode D8J07A kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €41,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 980 D8J07A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk D8J07A alternatief selecteren is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je normaliter gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de HP 980 D8J07A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Nu kan je het patroon in elkaar klikken. Tenslotte probeer je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie