bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 933XL CN054AE cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 933XL CN054AE inktcartridge? Op deze webpagina tref je de populairste webshops voor goedkope cartridges. Het patroon HP 933XL CN054AE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Meerdere verkooppunten zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Inkclub faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€16,00
Huismerk tarief€8,00
MerkHP
ModelHP 933XL CN054AE
ProductnummerCN054AE
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)8,5 milliliter
Capaciteit825 prints
EAN0886111749027

Goedkoopste HP 933XL CN054AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN054AE cartridge is 8,5 milliliter. Het printvermogen is 825 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com & Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Standaard hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels zoals replacedirect of Inktdiscount.nl.
 • Originele CN054AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €16,00.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de populairste aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier CN054AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 933XL CN054AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €17,60. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €16,00. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €8,00. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 933XL CN054AE originele inkt€16,00
HP 933XL CN054AE multipack (merkcartridge)€32,00
HP 933XL CN054AE huismerk inkt * €8,00
HP 933XL CN054AE huismerk duopack * €16,00
Prijsindicatie van de prijs voor een CN054AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 933XL CN054AE inkt bestellen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij computerwinkels. Belangrijk: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-933xl-cn054ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CN054AE inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 933XL CN054AE originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €16,00).

HP 933XL CN054AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het CN054AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 933XL CN054AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse printproblemen aangaande HP 933XL CN054AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 933XL CN054AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 933XL CN054AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €13,22 excl. de btw (dus €16,00 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €32,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer CN054AE betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €8,00) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het stukje tape hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 933XL CN054AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CN054AE alternatief kiezen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De prijs is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 933XL CN054AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun jij het artikel met elkaar verbinden. Nadien test je uit of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie