bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 772 CN636A cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 772 CN636A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 772 CN636A met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei printshops als o.a. Alleeninkt.nl & Inktwereld.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€127,50
Huismerk vanafprijs€63,75
FabrikantHP
ModelHP 772 CN636A
ArtikelnummerCN636A
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0884962639061

Goedkoopste HP 772 CN636A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN636A cartridge is 300 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij leveranciers als Easy-ink en Totaalinkt.shop .
 • Originele CN636A inktcartridges kosten je ongeveer €127,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de beste bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier CN636A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 772 CN636A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €140,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €127,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €63,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 772 CN636A originele inkt€127,50
HP 772 CN636A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 772 CN636A huismerk inkt * €63,75
HP 772 CN636A huismerk duopack * €127,50
Prijsoverzicht van de CN636A cartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 772 CN636A inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en voeren tevens een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-772-cn636a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CN636A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 772 CN636A originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €127,50).

HP 772 CN636A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CN636A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 772 CN636A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel tref je bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het plasticje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Bekende cartridge problemen met betrekking tot HP 772 CN636A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 772 CN636A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 772 CN636A met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €105,37 excl. btw (dat maakt €127,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €255,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer CN636A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €63,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 772 CN636A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk CN636A alternatief selecteren is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 772 CN636A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte probeer je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie