bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 920XL CD972AE cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 920XL CD972AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printwinkels voor extra goedkope cartridges. Het artikel HP 920XL CD972AE met kleurcode cyaan (blauw) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Meer en meer verkooppunten als Totaalinkt.shop en Sneltoner.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€15,50
Huismerk vanafprijs€7,75
FabrikantHP
TypeHP 920XL CD972AE
ProductnummerCD972AE
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)6 milliliter
Capaciteit700 prints
EAN-nummer0884420649274

Goedkoopste HP 920XL CD972AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CD972AE cartridge is 6 milliliter. De capaciteit is 700 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. printershop of Staples zijn suggesties voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Easy-ink of Staples.
 • Originele CD972AE inktcartridges haal je in huis vanaf €15,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Calibri.
 • Via ons platform check je erkende printshops waar je goedkoop en eenvoudig CD972AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 920XL CD972AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €17,05. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €15,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €7,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 920XL CD972AE originele inkt€15,50
HP 920XL CD972AE multipack (merkcartridge)€31,00
HP 920XL CD972AE huismerk inkt * €7,75
HP 920XL CD972AE huismerk duopack * €15,50
Prijslijst van de CD972AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 920XL CD972AE inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Onze tip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, een grote voorraad en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Bol.com, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-920xl-cd972ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CD972AE inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 920XL CD972AE originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €15,50).

HP 920XL CD972AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het CD972AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 920XL CD972AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare printproblemen bij de HP 920XL CD972AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de HP 920XL CD972AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 920XL CD972AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €12,81 excl. btw (wat neerkomt op €15,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €31,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer CD972AE dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €7,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het stukje tape hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 920XL CD972AE huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CD972AE alternatief nemen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is gunstiger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Kan ik de HP 920XL CD972AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je het product in elkaar zetten. Aansluitend achterhaal je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie