bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9467A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 91 C9467A inktcartridge? Op deze webpagina vind je de populairste winkels voor goedkope cartridges. De HP 91 C9467A met kleurcode cyaan (blauw) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer printwinkels als o.a. Inktdiscount.nl en Officesavers faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€262,50
Huismerk tarieven€131,25
FabrikantHP
SoortHP 91 C9467A
ProductnummerC9467A
Kleurencyaan
Inhoud (ml)775 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0882780987210

Goedkoopste HP 91 C9467A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9467A cartridge is 775 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en inktknaller.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via webshops zoals Sneltoner.nl of Staples.
 • Originele C9467A inktcartridges kosten je ongeveer €262,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar toonaangevende webshops waar je zonder gedoe C9467A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 91 C9467A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €288,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €262,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €131,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 91 C9467A originele inkt€262,50
HP 91 C9467A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9467A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9467A huismerk duopack * €262,50
Prijstabel voor de C9467A cartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 91 C9467A inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als in de retail. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Hema, Action, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-91-c9467a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9467A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 91 C9467A originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutcodes. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €262,50).

HP 91 C9467A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het C9467A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 91 C9467A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan veel voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene inktproblemen in relatie tot HP 91 C9467A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 91 C9467A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 91 C9467A met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €216,94 excl. de btw (dat is €262,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €525,00. Met een huismerk cartridge met de code C9467A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €131,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 91 C9467A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C9467A alternatief aanschaffen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De winkelprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Deze kan je meestal eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 91 C9467A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun je alles weer in elkaar klikken. Als check check je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie