bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 38 C9415A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 38 C9415A inktcartridge? Op deze website vergelijk je toonaangevende aanbieders voor extra goedkope cartridges. De HP 38 C9415A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Diverse inktaanbieders zoals Staples en 112supplies faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€37,50
Huismerk tarief€18,75
MerkHP
ArtikelHP 38 C9415A
ProductnummerC9415A
Kleurcodecyaan
Volume (ml)27 milliliter
Printvermogen2.020 prints
EAN-nummer0882780390829

Goedkoopste HP 38 C9415A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9415A cartridge is 27 milliliter. De intensiteit is 2.020 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & Staples zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de regel voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als 112supplies & printerinktshop.nl.
 • Originele C9415A inktcartridges kosten je ongeveer €37,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via dit portaal vergelijk je erkende webshops waar je probleemloos en snel C9415A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 38 C9415A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €41,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €37,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €18,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 38 C9415A originele inkt€37,50
HP 38 C9415A multipack (merkcartridge)€75,00
HP 38 C9415A huismerk inkt * €18,75
HP 38 C9415A huismerk duopack * €37,50
Prijsoverzicht van de C9415A cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 38 C9415A inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en leveren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-38-c9415a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9415A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 38 C9415A originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €37,50).

HP 38 C9415A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het C9415A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 38 C9415A cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel vind je de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse afdrukproblemen met betrekking tot HP 38 C9415A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 38 C9415A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 38 C9415A met kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €30,99 excl. de btw (dus €37,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt kost het ongeveer €75,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9415A betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €18,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 38 C9415A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C9415A alternatief proberen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 38 C9415A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je alles opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie