bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9452A cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 70 C9452A inktcartridge? Op deze website tref je toonaangevende inktshops voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 70 C9452A met kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Veel printwinkels als bijv. Paradigit en Inkclub leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€74,50
Huismerk tarief€37,25
FabrikantHP
ModelHP 70 C9452A
SerienummerC9452A
Kleurencyaan
Volume (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0882780528697

Goedkoopste HP 70 C9452A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C9452A cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt en Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij shops zoals Officesavers en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C9452A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €74,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Calibri.
 • Via dit portaal klik je direct door naar erkende leveranciers waar je goedkope C9452A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 70 C9452A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €81,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €74,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €37,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 70 C9452A originele inkt€74,50
HP 70 C9452A multipack (merkcartridge)€149,00
HP 70 C9452A huismerk inkt * €37,25
HP 70 C9452A huismerk duopack * €74,50
Overzicht met prijzen van de C9452A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 70 C9452A inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, een grote voorraad en voeren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-70-c9452a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9452A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 70 C9452A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €74,50).

HP 70 C9452A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het C9452A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 70 C9452A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende problemen m.b.t. HP 70 C9452A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 70 C9452A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 70 C9452A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €61,57 excl. de btw (dat is €74,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €149,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C9452A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €37,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het HP 70 C9452A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C9452A alternatief kopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 70 C9452A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie