bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C8751A cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP C8751A inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste verkooppunten voor extra voordelige cartridges. Deze HP C8751A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat webshops zoals printerinktshop.nl of Inkt.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€142,50
Huismerk vanafprijs€71,25
MerkHP
ArtikelHP C8751A
SerienummerC8751A
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)775 milliliter
Printcapaciteit51.000 prints
EAN-nummer0882780533325

Goedkoopste HP C8751A inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de C8751A cartridge is 775 milliliter. Het printvermogen is 51.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls bieden ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via aanbieders als 123inkt & Totaalinkt.shop .
 • Originele C8751A inktcartridges haal je in huis vanaf €142,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de beste webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C8751A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP C8751A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €156,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €142,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €71,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP C8751A originele inkt€142,50
HP C8751A multipack (merkcartridge)€285,00
HP C8751A huismerk inkt * €71,25
HP C8751A huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de C8751A cartridge (blauw) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP C8751A inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Bol.com, Fonq, Ebay, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-c8751a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C8751A inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP C8751A originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €142,50).

HP C8751A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C8751A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP C8751A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder tref je bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse inktproblemen m.b.t. HP C8751A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP C8751A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP C8751A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €117,77 excl. btw (dus €142,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je zo’n €285,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C8751A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het plasticje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP C8751A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C8751A alternatief inkopen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik de HP C8751A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie