bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 CH566A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 82 CH566A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de populairste inktshops voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 82 CH566A met kleuromschrijving cyaan (blauw) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Flink wat shops zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl en Inkt.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€29,50
Huismerk tarief€14,75
MerkHP
TypeHP 82 CH566A
SeriecodeCH566A
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)28 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN0884420395638

Goedkoopste HP 82 CH566A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CH566A cartridge is 28 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webshops zoals Inktweb.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele CH566A inktcartridges koop je online vanaf €29,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alslage kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vergelijk je toonaangevende aanbieders waar je snel en simpel CH566A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 82 CH566A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €32,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €29,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €14,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 82 CH566A originele inkt€29,50
HP 82 CH566A multipack (merkcartridge)€59,00
HP 82 CH566A huismerk inkt * €14,75
HP 82 CH566A huismerk duopack * €29,50
Overzicht met prijzen van de CH566A cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gemakkelijk HP 82 CH566A inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, een grote voorraad en leveren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-82-ch566a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CH566A inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 82 CH566A originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €29,50).

HP 82 CH566A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het CH566A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 82 CH566A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het lipje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene inktproblemen aangaande HP 82 CH566A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP 82 CH566A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 82 CH566A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €24,38 excl. de btw (dat maakt €29,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €59,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer CH566A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €14,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 82 CH566A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk CH566A alternatief inkopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 82 CH566A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. In dat geval koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun je alles weer opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie