bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364XL CB323EE cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 364XL CB323EE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste webshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel HP 364XL CB323EE met kleurcode cyaan (blauw) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Diverse leveranciers zoals Paradigit en Inkclub verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€21,50
Huismerk prijzen€10,75
FabrikantHP
ProductHP 364XL CB323EE
ArtikelcodeCB323EE
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)6 milliliter
Printcapaciteit750 prints
EAN-code0883585705863

Goedkoopste HP 364XL CB323EE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CB323EE cartridge is 6 milliliter. Het printvermogen is 750 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & inktknaller.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij shops zoals coolblue.nl of inktknaller.nl.
 • Originele CB323EE inktcartridges kosten je ongeveer €21,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Garamond.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar goede printwinkels waar je moeiteloos CB323EE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 364XL CB323EE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €23,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €21,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €10,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 364XL CB323EE originele inkt€21,50
HP 364XL CB323EE multipack (merkcartridge)€43,00
HP 364XL CB323EE huismerk inkt * €10,75
HP 364XL CB323EE huismerk duopack * €21,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CB323EE cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 364XL CB323EE inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-364xl-cb323ee-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CB323EE inkt van HP bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 364XL CB323EE originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je vermijdt storende storing en meldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €21,50).

HP 364XL CB323EE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het CB323EE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 364XL CB323EE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder check je de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare problemen m.b.t. HP 364XL CB323EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 364XL CB323EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 364XL CB323EE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €17,77 excl. btw (dus €21,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €43,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer CB323EE betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €10,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het kapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het HP 364XL CB323EE huismerk alternatief slim?
Het huismerk CB323EE alternatief inkopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De kostprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Hoe werkt de HP 364XL CB323EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles in elkaar zetten. Als check probeer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie