bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 940XL C4907AE cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 940XL C4907AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. De HP 940XL C4907AE met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van HP. Diverse winkels zoals Staples of Easy-ink verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€25,50
Huismerk verkoopprijs€12,75
MerkHP
TypeHP 940XL C4907AE
ProductcodeC4907AE
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)16 milliliter
Effectiviteit1.400 prints
EAN-nummer0884420689768

Goedkoopste HP 940XL C4907AE inkt kopen november 2023

Het volume (ml) van de C4907AE cartridge is 16 milliliter. De intensiteit is 1.400 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink & Printabout.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij bedrijven zoals Go4inkt en Alleeninkt.nl.
 • Originele C4907AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €25,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via deze site check je betrouwbare winkels waar je goedkoop en eenvoudig C4907AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 940XL C4907AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €28,05. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €25,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €12,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 940XL C4907AE originele inkt€25,50
HP 940XL C4907AE multipack (merkcartridge)€51,00
HP 940XL C4907AE huismerk inkt * €12,75
HP 940XL C4907AE huismerk duopack * €25,50
Tabel met prijzen voor de C4907AE cartridge (blauw) in november 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 940XL C4907AE inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-940xl-c4907ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4907AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 940XL C4907AE originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €25,50).

HP 940XL C4907AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het C4907AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 940XL C4907AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht staan de meest bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare issues met de HP 940XL C4907AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de HP 940XL C4907AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 940XL C4907AE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €21,07 excl. btw (€25,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €51,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode C4907AE kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €12,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en kijk of je het lipje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 940XL C4907AE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C4907AE alternatief selecteren is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 940XL C4907AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles in elkaar zetten. Als check controleer je of de budget HP inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie