bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 761 CM994A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 761 CM994A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je geschikte printshops voor extra voordelige cartridges. Deze HP 761 CM994A met kleur cyaan (blauw) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Meerdere webshops als Alleeninkt.nl en Go4inkt verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€162,50
Huismerk prijzen€81,25
MerkHP
ModelHP 761 CM994A
SeriecodeCM994A
Kleurcodecyaan
Inhoud (ml)400 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0885631448281

Goedkoopste HP 761 CM994A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CM994A cartridge is 400 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Staples zijn prima printshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij winkels als inktcartridge store of Inktbaas.nl.
 • Originele CM994A inktcartridges haal je in huis vanaf €162,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld snel printen) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste aanbieders waar je moeiteloos CM994A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 761 CM994A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €178,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €162,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €81,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 761 CM994A originele inkt€162,50
HP 761 CM994A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 761 CM994A huismerk inkt * €81,25
HP 761 CM994A huismerk duopack * €162,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CM994A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 761 CM994A inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Belangrijk: kies voor een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
hp-761-cm994a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CM994A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 761 CM994A originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende foutcodes. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €162,50).

HP 761 CM994A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van goedkope merken. Het CM994A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 761 CM994A cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante issues met de HP 761 CM994A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de HP 761 CM994A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 761 CM994A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €134,30 excl. btw (wat neerkomt op €162,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €325,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer CM994A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €81,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 761 CM994A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk CM994A alternatief proberen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit kan je veelal eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 761 CM994A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Voor dit karwei koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product in elkaar klikken. Nadien check je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie