bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 951XL CN046AE cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 951XL CN046AE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij de betrouwbaarste inktshops voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 951XL CN046AE met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van HP. Een groeiend aantal inktwebshops zoals Inktbaas.nl & 112supplies leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€25,00
Huismerk prijs€12,50
LeverancierHP
SoortHP 951XL CN046AE
ArtikelnummerCN046AE
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)24 milliliter
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-code0886111615162

Goedkoopste HP 951XL CN046AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN046AE cartridge is 24 milliliter. Het printvermogen is 1.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & inktknaller.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webwinkels zoals 123inkt of Office Centre.
 • Originele CN046AE inktcartridges kosten je ongeveer €25,00.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via ons platform check je bekende leveranciers waar je goedkope CN046AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 951XL CN046AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €27,50. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €25,00. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €12,50. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 951XL CN046AE originele inkt€25,00
HP 951XL CN046AE multipack (merkcartridge)€50,00
HP 951XL CN046AE huismerk inkt * €12,50
HP 951XL CN046AE huismerk duopack * €25,00
Prijsindicatie van de prijs voor een CN046AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 951XL CN046AE inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Blokker, Bol.com, Coolblue, Fonq, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-951xl-cn046ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CN046AE inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 951XL CN046AE originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €25,00).

HP 951XL CN046AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het CN046AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 951XL CN046AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel tref je de meest bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het stukje tape hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende inktproblemen m.b.t. HP 951XL CN046AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 951XL CN046AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 951XL CN046AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €20,66 excl. de btw (dus €25,00 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €50,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code CN046AE betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €12,50) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het stukje tape hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 951XL CN046AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CN046AE alternatief bestellen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 951XL CN046AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie