bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 971 CN622AE cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 971 CN622AE inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je de beste printshops voor verrassend goedkope cartridges. Het product HP 971 CN622AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Heel wat verkooppunten als Inktbaas.nl en coolblue.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€61,50
Huismerk verkoopprijs€30,75
FabrikantHP
TypeHP 971 CN622AE
ArtikelnummerCN622AE
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)24,5 milliliter
Printomvang2.500 prints
EAN-code0886112877309

Goedkoopste HP 971 CN622AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN622AE cartridge is 24,5 milliliter. De capaciteit is 2.500 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Dikwijls voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via shops als inktcartridge store en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CN622AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €61,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de populairste aanbieders waar je moeiteloos CN622AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 971 CN622AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €67,65. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €61,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €30,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 971 CN622AE originele inkt€61,50
HP 971 CN622AE multipack (merkcartridge)€123,00
HP 971 CN622AE huismerk inkt * €30,75
HP 971 CN622AE huismerk duopack * €61,50
Prijstabel voor de CN622AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Gelijk HP 971 CN622AE inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Kooptip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden de beste service, een grote voorraad en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Amazon, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-971-cn622ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe CN622AE inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 971 CN622AE originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je hebt geen last van vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €61,50).

HP 971 CN622AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het CN622AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 971 CN622AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel vind je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare printproblemen met de HP 971 CN622AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de HP 971 CN622AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 971 CN622AE met kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €50,83 excl. de btw (dat is €61,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €123,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code CN622AE betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €30,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een HP 971 CN622AE huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CN622AE alternatief kiezen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 971 CN622AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. In dat geval gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte probeer je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie